La Martina Kids&Us

S'acosta l'estiu? És temps de Fun Weeks!

Publicat 27/04/2022 per LM

Ja gairebé veiem el final de curs a tocar i toca començar a planejar l'estiu dels nostres fills i filles. Què us semblen unes setmanes temàtiques 100% en anglès i plenes d'activitats exclusives amb el segell Kids&Us?

Les vacances escolars són una molt bona oportunitat perquè els nens i nenes segueixin aprenent anglès en un entorn més relaxat i distès i ara que gairebé veiem el final del curs escolar és el millor moment per organitzar l'estiu dels nostres fills i filles.

Què us semblaria gaudir de les nostres setmanes temàtiques 100% en anglès? Estan pensades per a nens i nenes d’entre 3 i 10 anys, siguin o no alumnat Kids&Us, i hi fem un munt d'activitats exclusives amb la garantia del segell Kids&Us.

Aquest estiu viatjarem en el temps per conèixer els déus grecs; ens unirem a una tripulació pirata per navegar pels set mars; anirem de pícnic a un parc imaginari ple de màgica; viatjarem per Itàlia; ens submergirem en el meravellós món de la màgia... i tot sense haver de sortir del centre!

Els nens i nenes viuran una immersió en anglès en un entorn lúdic i diferent durant la setmana. A Kids&Us estem segurs que és la millor manera d’aprendre!

Consulta aquí tota la informació sobre les Fun Weeks 

Contacta amb nosaltres per reservar plaça!

Compartiu-ho >