Fem servir galetes pròpies i de tercers per millorar la teva experiència de navegació i oferir continguts i publicitat rellevants per a tu. Consulta la nostra actualitzada política de galetes.
La Martina Kids&Us

Cursos a l'estranger estiu 2020 - LA

Publicat 05/03/2020 per LM

Per a totes les famílies, us volem detallar els cursos que hem cregut més adients pels nostres alumnes de l’escola i/o amics, on aquest estiu viatjaran a Anglaterra o bé als EUA. El programa d’EUA és de quatre setmanes a l’àrea de Los Angeles. En aquesta proposta, els alumnes van sempre acompanyats d’un professor/a d’un dels nostres centres, el qual vetllarà pel bon desenvolupament del curs i pels nostres fills i filles.

Adjunt al correu, us fem arribar la informació dels cursos a l’estranger i us convidem que us ho mireu i demaneu informació, si us cal, a qualsevol dels nostres centres. Els cursos són molt profitosos i els alumnes gaudeixen aprenent durant l’estada. És per aquesta raó que les places són limitades i la inscripció s’ha de fer ben aviat. A poder ser abans de finalitzar el mes de març.

Ben aviat rebreu la convocatòria de la reunió al nostre centre de Tarragona, per si teniu dubtes o consultes a fer us podeu apuntar tan bon punt rebeu la informació des del centre.

Juntament amb la informació dels cursos hi trobareu un pdf on podeu fer la Preinscripció del curs, només cal que l’empleneu i ens l’envieu per correu electrònic o bé la lliureu a qualsevol dels nostres centres, d’aquesta forma tindrem la plaça reservada. En quant tinguem aquest document, British Summer es posarà en contacte amb vosaltres i us informarà dels processos que s’han de seguir per tal de fer la inscripció definitiva i fer el pagament a compte.

Si els cursos que nosaltres hem escollit no són del vostre interès, us recordem que British Summer ofereix un ventall de possibilitats en diferents indrets del món.

Un cop més, restem a la vostra disposició i us agraïm l’atenció que sempre ens disposeu. Qualsevol dubte que tingueu, contacteu-nos.

Compartiu-ho >