La Martina Kids&Us

Vine a la nostra jornada de portes obertes!

Publicat 13/05/2022 per LM

El 28de maig se celebrarà l’Open Day als nostres centres, una jornada de portes obertes amb activitats gratuïtes en anglès per a nens i nenes d’1 a 7 anys, que inclou l’hora del conte, manualitats i molts jocs més!

En què consisteix l’Open Day?

L’objectiu principal de la nostra jornada de portes obertes és despertar la curiositat dels bebès, nens i nenes per l’aprenentatge de l'anglès i que tu puguis conèixer de primera mà la nostra metodologia Natural English. Per fer-ho, hem preparat algunes activitats que estem segurs que us encantaran.

Kids&Us i la nostra metodologia

A Kids&Us ensenyem el sentit de l'anglès i ho fem en anglès; acompanyem el nostre alumnat en el camí cap a la maduresa perquè estem convençuts que aprendre amb sentit és un dret fonamental dels nens i nenes. Kids&Us va néixer amb la intenció de canviar el món de l’aprenentatge de l’anglès i convertir-lo en una experiència única i integral, i ho va fer amb la voluntat de fer les coses diferent.

El mètode Natural English replica el procés d’adquisició de la llengua materna i permet als nens i nenes aprendre anglès de manera espontània i natural; també té en compte les emocions i les converteix en un mitjà a través del qual aprenen de manera significativa.

Reserva plaça per a l’Open Day

Tingues en compte que, per afavorir el bon desenvolupament de la jornada, treballarem amb grups reduïts, així que les places per a l’Open Day són limitades. Posa’t en contacte amb nosaltres per reservar plaça. / Reserva la teva a aquesta pàgina web: https://page.kidsandus.es/ca/open-day

Compartiu-ho >